OverLinks is dol op portretten omdat ze zo uniek en persoonlijk zijn.
We zijn gespecialiseerd in de make-over van jouw kinderfoto naar print aan de muur.

Kinderportretten voor Kanteel

We hebben weer een nieuwe serie kinderportretten gemaakt. Om het af te leren … ? Nee hoor, we doen het zo weer! Deze keer voor nieuwe medewerkers van Kanteel Kinderopvang. Hun collega’s mochten een aantal jaren geleden een kinderfoto van zichzelf inleveren.

OverLinks scande de foto’s in op hoge resolutie. Achtergrondjes werden verwijderd, bloesjes gepimpt, speldjes en knuffels toegevoegd en voilà het hoofdkantoor van Kanteel werd heel toepasselijk gedecoreerd met kinderportretten van de eigen werknemers. Daarna volgden de medewerkers van Signum werkzaam in hetzelfde gebouw en nu dus een aanvulling voor diegene die er toen nog niet waren.

In de tussentijd ook de nodige opdrachten van particulieren die ook wel zo’n portretje aan de muur wilden. Soms komt iemand met een oude foto van zichzelf of een partner, een recente foto van een kleinkind, een lievelingsneefje. Meerdere generaties in  1 portret, dat kan ook. Voor OverLinks maakt het niet uit. Altijd weer een feestje om te maken. De meeste voorbeelden zie je in onze Portrettengallerij

 

Werkwijze

Stuur de originele foto naar:
OverLinks Design
Ackersdijckstraat 2
5212 GL ‘s-Hertogenbosch

Vermeld in een bijlage:
– het retouradres voor de foto
– het bezorgadres voor het schilderij
– een email-adres en / of telefoonnummer
– het gewenste formaat (40cm-40cm / 40cm-60cm / 50cm-50cm)
– specifieke voorkeuren (kleur – stijl)

Natuurlijk kun je ook een digitale foto sturen. Deze foto moet dan wel een zware kwaliteit hebben (minimaal het gewenste formaat / 200 dpi). Omdat het om een zware foto gaat kun je deze verzenden met  we transfer
Vermeld ook in de email  de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de foto en de benodigde informatie ontvang je een factuur.
Na betaling hiervan ontvang je binnen 2 weken een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Levertijd (na bevestiging van het voorbeeld): 1 tot 2 weken.

Prijzen

Portret op canvas
40 cm X 40 cm € 105- / 40 cm X 60 cm € 125,- / 50 cm X 50 cm € 135,-
Het is ook mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld plexiglas of hout. Hiervoor geldt een meerprijs.

Aarzel niet om te bellen of te mailen voor vragen.