Dutch Design

Dutch Design

Dutch Design Week is ook voor OverLinks een jaarlijks terugkomend feestje.

Deze keer niet naar Strijp S en het Klokgebouw. We zijn eerst naar de Kazerne en  sectie C gegaan en toen was er geen tijd meer voor al het andere moois. Bij de kazerne hebben we ons laten inspireren door de mooie setting waarin in vogelvlucht de top van de Dutch Design voorbij kwam: Marcel Wanders, Hella Jongerius, Maarten Baas en wat dacht je van deze mooie kast van Studio Job …

Dutch Design

Natuurlijk hebben we ook de kunstverzameling van Lidewij Edelkoort bekeken. Weer in een prachtig oud industrieel pand waar Eindhoven er zo veel van heeft.  Op weg naar sectie C nog even binnen gewipt bij Floris Hovers. Naast wandbekleding en meubilair exposeerde hij ook deze vazen. Om te combineren en te hangen en handmade by ons eigen Bossche Cor Unum.

cor unum

 

Dutch Design Sectie C

De verrassing van de dag is sectie C. Eerst sightseeing met de Dutch Design taxi door Eindhoven. We komen op een achteraf bedrijventerrein van ontwerpers, ambachtslieden en kunstenaars. Deze bedrijfjes exposeren hun producten: van liefdesbrief tot glasfontein, zeer uiteenlopend. Omdat de exposities in de bedrijven zelf zijn krijg je ook een beeld van het productieproces.

Ieder jaar zijn we er weer van overtuigd dat de wereld een beetje mooier wordt van Dutch Design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.